Інструкція Імупрет®: краплі

Німецька фармацевтична компанія «Біонорика» (Німеччина) пропонує препарат рослинного походження Імупрет®. Цей препарат не є новинкою для фармакологічного ринку України. Він добре зарекомендував себе з 1997 року, активно застосовується для лікування всіх категорій пацієнтів – і дітей та дорослих.

Імупрет® випускають у різних лікарських формах, вибір якої залежить від діагнозу, віку, частоти прийому. Рідку форму обирають у тому випадку, якщо потрібен швидкий ефект, або пацієнт не може ковтати таблетки. Якщо ви вирішили купити Імупрет® таблетки, інструкція докладно описує дозування та кількість прийомів.

Механізм дії Імупрету® у краплях

До складу входять: корінь алтея, квіти ромашки, хвощ, деревій, кульбаба, листя горіха та кора дуба.

Рослинні екстракти ромашки, алтею та хвоща стимулюють імунітет людини шляхом руйнування вірусу/бактерії всередині клітини. Ефірні олії та полісахариди знижують набряк слизової оболонки дихальних шляхів. Кора дуба багата на таніни, тому ефективно нейтралізує вірус грипу 1.

Показаннями для приймання препарату Імупрет® є:

  • гострі та хронічні запалення дихальних шляхів, тонзиліти;
  • зниження опірності організму до вірусних інфекцій;
  • профілактика ускладнень після вірусних та бактеріальних інфекцій (отити, синусити, пневмонії, гострі та хронічні бронхіти, рецидивні ангіни).

Імупрет® добре поєднується з антибіотиками – сумарний ефект екстрактів рослин нейтралізує ушкодження імунної системи. Побічних реакцій на Імупрет® не зареєстровано. Ще один плюс препарату: він допомагає попередити повторні епізоди захворювань, ускладнення та госпіталізацію в лікарні.

Імупрет® випускається у двох формах: у вигляді крапель для прийому всередину та у вигляді таблеток.

Схема приймання

  1. Дітям віком від 12 до 15 років при гострих проявах захворювання призначають по 2 таблетки або 25 крапель 5-6 разів на добу.
  2. Дітям віком від 10 до 11 років – по 1 таблетці або 15 крапель 5-6 разів на добу.

Після зняття гострого стану захворювання кратність прийому препарату Імупрет® скорочується до 3 разів на добу (при цьому одноразова доза препарату залишається незмінною). Тривалість базової терапії зазвичай становить 4-6 тижнів.

Дорослі приймають краплі в нерозбавленому вигляді. Їх потрібно накапати прямо в рот, потримати 1-2 хвилини та потім проковтнути. Перед прийманням потрібно пройти діагностику та проконсультуватися зі своїм лікарем 1.


Список літератури:

  1. https://cyberleninka.ru/article/n/opyt-primeneniya-preparata-imupret-v-detskoy-parodontologii-pri-lechenii-hronicheskogo-generalizovannogo-kataralnogo-gingivita-u
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram