На платформі UNITED24 запускається збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги типу С

За ініціативи першої леді України Олени Зеленської оголошено благодійний збір на автомобілі швидкої медичної допомоги через платформу UNITED24.

Збір коштів на «швидкі» буде проведено й у межах Саміту перших леді та джентльменів, присвяченого питанню повоєнної відбудови України. Подія відбудеться з ініціативи Олени Зеленської 23 липня у форматі телемосту між Україною, Польщею, Бельгією, Великою Британією та США. На Саміті будуть перші особи багатьох країн, міжнародні експерти та селебріті світового рівня, а сама подія транслюватиметься у понад 20 країнах світу – це дасть змогу залучити пожертви з усього світу.

«Скільки нам потрібно реанімобілів? На сьогодні, за оцінками, чотириста. Чи достатньо цього? Не певна. Війна не закінчується. Реанімобілі рятують людей під обстрілами, вивозять поранених дорогами, які розбиті снарядами. Лікарі ризикують своїм життям і разом з автівками фактично стають учасниками бойових дій», — зазначила Олена Зеленська.

Слід зазначити, що швидкі медичної допомоги типу С – це реанімобілі, обладнані всім необхідним для швидкого та безпечного транспортування до лікарні важкопоранених. Ці машини можуть проїжджати дорогами, розбитими снарядами, а отже рятувати життя людей у гарячих точках.

Долучитися до збору коштів може кожний охочий, зробивши пожертву на фандрейзинговій платформі UNITED24.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram