Обладнання з гуманітарної допомоги забезпечує надання громадянам якісних медичних послуг

Медичне обладнання в межах гуманітарної допомоги отримали заклади охорони здоров’я невеликих районних містечок.

Медичні заклади, що проявили управлінський підхід і доклали зусиль для правильного розподілення пріоритетів і ресурсів, завдяки обладнанню з гуманітарної допомоги мають укомплектовані відділення. Цілком логічно, що при розподілі враховується спроможність закладу до ефективного застосування сучасного медичного обладнання.

2 апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ), кисневі концентратори, наркозно-дихальний апарат, монітори пацієнта тощо — загальною вартістю понад півтора мільйона гривень отримала Захарівська багатопрофільна лікарня Захарівської селищної ради Роздільнянського району, що на Одещині.

Дві операційні в хірургічному відділенні завдяки новому обладнанню укомплектовані. Тут уже допомагає лікувати пацієнтів апарат ШВЛ — зручний і мобільний, який має велику кількість режимів і підходить для пацієнтів будь-якого віку.

Наркозно-дихальний апарат зменшує кількість наркотичних препаратів при оперативних втручаннях, має широкий спектр режимів та здійснює автоматичну корекцію газів крові пацієнта.

Обладнання працює в жіночій консультації, де теж є мала операційна зала. Відділення повністю укомплектоване.

Підвищують ефективність роботи медиків сучасні якісні монітори, що дають більше показників. Так, лікарня отримала два монітори, один із яких — з капнографом.

«Керівник багатопрофільної лікарні повинен бути насамперед ефективним менеджером, уважно відстежувати всі тенденції і вимоги, які стрімко змінюються, — говорить генеральний директор КП «Захарівська БПЛ» Антоніна Ганзій. — Ми дуже вдячні за підтримку. Маємо плани з подальшого розвитку й надання медичних послуг населенню, багато з яких втілюватимемо після нашої перемоги».

Нагадаємо, до медзакладів уже передані кілька різновидів інкубаторів, конверти, що зберігають тепло, та переносні бокси.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram