Сервіс Likari - медична допомога у зручному форматі

Світові тенденції останніх років внесли суттєві корективи у звичний ритм нашого життя і побуту. З початком пандемії COVID-19 більшість роботодавців вимушено перейшло в дистанційний режим, щоб вберегти здоров'я своїх працівників і клієнтів. Перехід в онлайн режим роботи відбувся як на рівні середнього та малого бізнесу, так і державних закладів та навіть цілих галузей. Це в свою чергу зумовило популярність різного роду програмного забезпечення для планування і проведення онлайн зустрічей, навчання, комунікації.

Онлайн сервіси для охорони здоров'я

Інформатизація сфери охорони здоров'я впроваджується уже давно. Після медичної реформи і реалізації принципу "гроші йдуть за пацієнтом" були розроблені загальнодержавні проекти фіксації та впорядкування наданих медичних послуг, введення електронної карти пацієнта та електронних рецептів. Поряд з державними медичними системами почали функціонувати і приватні платформи та сервіси надання послуг в галузі охорони здоров'я. На жаль, військове вторгнення росії в Україну спричинило катастрофічні наслідки для багатьох мільйонів людей, які стали внутрішньо-переміщеними особами або емігрували за кордон. Це викликало необхідність створення інтернет-ресурсів, на яких лікарі могли б надавати консультації щодо психологічної і медичної підтримки на волонтерських засадах. Одним із лідерів цього напрямку став cервіс likari, який об'єднав лікарів різних спеціальностей з різних регіонів України.

Переваги медичного сервісу likari

На сьогодні функціонує декілька медичних платформ, що дозволяють лікарям надавати консультації пацієнтам в режимі онлайн. До переваг проекту likari.net.ua можна віднести чіткий і зрозумілий алгоритм роботи, що гарантує якість послуг та їх конфіденційність. Всі лікарі, які приймають участь у проекті, проходять верифікацію, надають підтверджуючі документи щодо освіти, спеціалізації, стажу роботу.

онлайн консультація лікаря

В той же час пацієнт може побачити цю інформацію, ознайомитися з відгуками про лікаря і обрати спеціаліста, який йому найбільше підходить.

Для пацієнтів дуже зручними на платформі є наступні опції:

  • можливість отримати консультацію у зручний час, навіть неробочий з використанням сервісів відеозустрічей
  • особистий кабінет, в якому зберігається інформація щодо прийомів: файли аналізів (які пацієнт надає лікарю), фото, консультативний висновок лікаря, історія прийомів
  • можливість оцінити роботу лікаря, задати додаткові питання.

Зауважимо, що сервіс працює як на комерційних так і на волонтерських засадах, що є дуже важливим в умовах війни. Сервіс Likari - якісна допомога у будь який час.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram