Уже 30 реанімобілів отримало МОЗ від мережі торговельних центрів «Епіцентр»

«Епіцентр» передав МОЗ чергову партію з десяти автомобілів швидкої допомоги. Компанія придбала їх із допомогою покупців, партнерів та постачальників, які донатять на «швидкі» й таким чином дякують медикам за врятовані життя.

Ці реанімобілі отримають центри екстреної медичної допомоги Херсонської, Житомирської, Волинської та Сумської областей, а також військові медики підрозділів сил оборони. Участь у церемонії вручення взяв міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Ми вдячні відповідальному бізнесу і його клієнтам за підтримку системи охорони здоров’я в надскладний для всіх нас час. Знаю, вам також непросто, але впевнений, що спільними зусиллями ми вистоїмо, переможемо і відновимо нашу країну. Автомобілі, які ми отримували раніше, уже рятують життя українців, постраждалих від дій країни-агресора, тому насправді кожен донат, великий і маленький, — не про гроші, а про спасіння цілих родин», — сказав Віктор Ляшко.

«Швидкі» були придбані в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя», що триває в мережі торгових центрів «Епіцентр» від серпня 2022 року. Відтоді компанія профінансувала та передала 30 реанімобілів для потреб медицини катастроф загальною сумою 81,5 млн грн.

Нагадаємо, попередню партію із 20 автомобілів МОЗ отримало у вересні. Частина з них — 14 — придбані через UNITED24 у межах підтримки ініціативи першої леді Олени Зеленської.

«В рамках нашої благодійної ініціативи передаємо МОЗ чергову партію “швидких”. І ми продовжуватимемо допомагати медикам рятувати життя стільки, скільки це буде потрібно. Наступну партію з 10 автомобілів виробник обіцяє виготовити вже до середини січня. Закупівля автомобілів швидкої допомоги відбулася завдяки об’єднанню зусиль компанії “Епіцентр”, її партнерів, постачальників та покупців. У цьому єднанні та взаємопідтримці відображається сила й міць українського народу. І дуже символічно, що ми передаємо ці автомобілі, коли світ відзначає Різдво. Це час, коли людство дивиться в майбутнє з надією і вірою на спасіння, а українці — ще і з великою мрією про мир і перемогу», — зазначила під час передачі швидких засновниця та голова ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.

Автомобілі швидкої медичної допомоги обладнані дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами ШВЛ. Тобто всім необхідним для підтримки життя поранених під час транспортування до лікарні. Це дозволяє медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в машині швидкої допомоги.





Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram