Названо п’ять щоденних звичок, які допоможуть схуднути

Експерт з харчування, письменник та власник Melissa Mitri Nutrition Мелісса Мітрі перерахувала щоденні звички, яких досить просто дотримуватись, але які допоможуть вам швидше скинути вагу.

  1. Їсти більше білка на сніданок. Існує безліч досліджень, що доводять ефективність такого методу схуднення. Згідно з науковою роботою, опублікованою в Американському журналі клінічного харчування, дієти, що містять багато білка, дійсно допомагають боротися з ожирінням.
  2. Пити менше алкоголю. У спиртних напоях містяться порожні калорії та цукор. А вони можуть сприяти розвитку здуття живота та вибору шкідливої ​​їжі.
  3. Обмежити кількість доданого цукру. Його багато в соку, газированих напоях, енергетиках, підсолодженій каві, солодощах, протеїнових батончиках, ароматизованих йогуртах та інших продуктах в упаковці. Жінкам рекомендується щодня споживати менше 24 р доданого цукру щодня, чоловікам – менше 36 р.
  4. Пити воду, особливо перед їжею. Наукові дані показують, що при споживанні достатньої кількості води ви прискорите обмін речовин, зменшите апетит, покращите тренування, отримаєте енергію. У ході одного дослідження з’ясувалося, що люди, які випивали приблизно склянку води перед їжею, менше їли і відчували себе більш ситими.
  5. Стежити за звичками харчування та за фізичною активністю. Це допоможе вам зрозуміти, що конкретно ви робите правильно, а що – ні.
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram