Rolls-Royce Power Systems разом з PerinGenerators Group виготовили надпотужні генератори для українських лікарень

Відбулась зустріч представників Міністерства охорони здоров’я України та компанії PerinGenerators Group, яка в колаборації з Rolls-Royce Power Systems передала для українських закладів надпотужні генератори за підтримки українсько- німецького товариства Рейн Некар, котрі установили комунікацію між сторонами і зорганізували доставку. PerinGenerators виготовила зовнішній корпус генераторів, Rolls-Royce Power Systems надала до них надпотужні двигуни.

Генератори були передані в КНП «Вишгородська центральна районна лікарня» та КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня». Кожен з генераторів може забезпечити автономну роботу закладу.

У рамках зустрічі в Міністерстві охорони здоров’я представники відомства висловили подяку компаніям, а також німецько-українському товариству «Рейн-Некар», яке встановило контакт між надавачем та МОЗ і здійснило доставлення вантажу в Україну.

«Окупанти продовжують нищити цивільну інфраструктуру, тому поставки гуманітарної допомоги, зокрема таких потужних генераторів, для нас важливі, – говорить заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич. – Кожен з них – це гарантія повноцінної роботи закладу, а отже, збереження життя і здоров’я українців. Дякуємо партнерам за підтримку, дякуємо за єдність у боротьбі!»

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram