5 переваг приватної клініки

Хоч державна медицина в Україні безплатна і за останні роки відбулися певні реформи для наближення роботи закладів охорони здоров’я до європейського стилю, проте свою популярність серед населення вона поступово втрачає. Чому, на думку багатьох українців, приватна клініка – кращий вибір, ніж державна? З’ясуємо на прикладі мережі Оксфорд Медікал, яка є однією з найпопулярніших в сегменті приватних медичних послуг.

клініка Оксфорд Медікал

Що хорошого в приватній медицині?

Щоб відповісти на це запитання, достатньо проаналізувати роботу приватної клініки за найбільш важливими для кожного пацієнта параметрами:

  • Якість лікування.

    Недержавні медцентри, як-от Оксфорд Медікал, оснащені сучасним обладнанням. За його допомогою можна встановлювати діагнози на початкових стадіях, виконувати операції за новітніми технологіями, томографії чи рентгенографії з мінімальним променевим навантаженням. Про більшість такого обладнання в державних медзакладах можуть тільки мріяти.

  • Сервіс.

    Приватні медзаклади дорожать власною репутацією, тому й ставлення до кожного клієнта тут особливе.

  • Індивідуальний підхід.

    Система обслуговування, яка застосовується в державних лікарнях і поліклініках, передбачає доволі високе навантаження на кожного лікаря. Тому навіть за найбільшого бажання, не вдасться приділити багато часу окремо взятому пацієнту. В Оксфорд Медікал із кожним за потреби працює група лікарів, які можуть якісно зібрати анамнез, виконати діагностику та контролювати лікування без відчуття «конвеєру», властивого держмедицині.

  • Багатопрофільність.

    У державних медзакладах не завжди може бути лікар певного вузького профілю. Тож часто доводиться їздити на додаткову консультацію в інші клініки. Структура Оксфорд Медікал сформована таким чином, щоб діагностикою і лікуванням пацієнта можна було займатися комплексно, не втрачаючи час на очікування потрібного фахівця.

  • Оперативність.

    Щоб здати потрібні аналізи, отримати консультацію лікарів й розпочати терапію у державному медзакладі, зазвичай доводиться витратити як мінімум декілька днів. У приватному в більшості випадків усі необхідні процедури можна пройти за один день – головне заздалегідь записатися.

Чи не єдиним мінусом, який зазвичай згадують в контексті приватної медицини, є платні послуги. Проте якщо взяти до уваги всі переваги, то такий сервіс вартує своїх грошей. Тим паче, що в Оксфорд Медікал ціни не такі вже й високі, до того ж на різні медпослуги тут часто пропонують знижки.

Що ще варто знати про Оксфорд Медікал?

Оксфорд Медікал – це мережа клінік західного типу, в яких можна отримати повний спектр послуг: від невідкладної допомоги й виклику лікаря додому до лікування у стаціонарі та проходження процедур естетичної медицини. Філії медцентру є у всіх великих містах України, загалом 22 представництва. Дізнатися більше про Оксфорд Медікал та переваги цієї клініки можна на офіційному сайті закладу.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram