Лазерна корекція зору: ціни та відгуки

Лазерна корекція зору стала популярним рішенням для тих, хто хоче позбутися окулярів або контактних лінз. У цій статті ми розглянемо найкращий метод лазерної корекції зору, його переваги, а також чому пацієнти обирають Медичний Центр "Офтальміка" для цієї процедури.

Центр Офтальміка

Найкращий метод лазерної корекції зору

За оцінками лікарів та пацієнтів, найкращим методом лазерної корекції зору єБезконтактна лазерна корекція зору за методикою TransPRK (StreamLight). Цей метод має безліч переваг, включаючи мінімальний контакт з оком, що значно знижує ризик інфекцій і ускладнень. Саме цим методом проводять лазерну корекцію зору в МЦ "Офтальміка".

В індивідуальних випадках, коли метод TransPRK (StreamLight) не підходить пацієнту, в "Офтальміці" підбирають інший метод, наприкладOpti Lasik, щоб досягти найкращого результату для пацієнта. Це забезпечує індивідуальний підхід і високий рівень задоволеності від результатів корекції.

Чому пацієнти обирають МЦ "Офтальміка"?

Пацієнти вибирають МЦ "Офтальміка" для лазерної корекції зору з кількох важливих причин:

  • Чесна ціна - All-Inclusive: Усі послуги включені у вартість, без прихованих платежів.
  • Досвідчений офтальмохірург зі стажем роботи 24 роки: Висококваліфікований персонал забезпечує найкращий результат.
  • Лазер останнього покоління Wavelight EX500: Використання новітніх технологій для точних і безпечних операцій.
  • Операційна європейського рівня: Високі стандарти чистоти і безпеки.
  • Більше ніж 22 000 успішних лазерних корекцій зору: Досвід і довіра пацієнтів.
  • Безконтактна лазерна корекція за методикою TransPRK (StreamLight): Найкращий метод за оцінками лікарів та пацієнтів.

Перегляньте відео “Лазерна корекція зору очима пацієнта”

Відгук однієї з тисяч пацієнтів

"Добридень! Мені 32 роки. Я ношу окуляри з 12 років. З кожним роком мій зір погіршувався і доводилося щороку міняти окуляри з ще більш товстим склом. Лінзи також не завжди допомагали. Влітку я не могла носити їх через спеку, очі потіли і з'являлося почуття сухості. Тому окуляри стали моїм постійним предметом побуту без них нікуди. У ММЦ «Офтальміка» я прийшла просто для планового огляду, дізнатися чи не погіршилася моя короткозорість. На той момент я носила окуляри на -6,0 обидва ока. Мені провели повний огляд, це зайняло не більше 2-х годин, тому що при цьому закопують очі для розширення зіниць, а це триває деякий час. Велике дякую Митюку Лесі Анатоліївні, вона добрий фахівець. Саме вона порадила мені зробити лазерну корекцію, тому що при обстеженні з'ясувалося, що у мене короткозорість високого ступеня - одне око -7.75, друге -7.25. До того ж через велику короткозорість у мене на сітківці очей виявили багато розривів. Тому перш ніж робити корекцію, мені потрібно було провести процедуру лікування сітківки ока. Коагуляція сітківки при периферичних дистрофіях так називається ця процедура. Сама процедура не дуже приємна, проводиться в операційному блоці, сидячи біля невеликої лазерної установки, до цього закопують краплі для розширення зіниць. В око вставляють спеціальну лінзу і потім лікар за допомогою лазера припікає розриви на сітківці, це найнеприємніший момент. Так як з'являються засвіти в очах, все темніє, сльози течуть струмком, але це триває кілька хвилин. Після цієї процедури мені дали добро на проведення лазерної корекції зору. Велике спасибі фахівцям клініки за те, що у них індивідуальний підхід до кожного пацієнта, так ретельно проводять діагностику та обстеження при операції. Лазерну корекцію мені робила Стрілець Оксана Ігорівна. Саму процедуру я описувати не буду, розповім лише про відчуття. Відразу після роботи лазера та повернення на місце клаптя рогівки я відразу помітила результат так як я відразу побачила різкість променів світла, на які фокусується око при операції. Тому у мене не було жодного страху і переживань, коли цю процедуру мені робили на другому оці. Все так швидко та безболісно минуло, що я навіть не встигла помітити. Як тільки я встала зі столу і розплющила очі, всі предмети стали такими різкими і набули форми. Лише кілька хвилин і ти все бачиш - обличчя людей, предмети. Потім я близько години провела у темній кімнаті. Великої сльозотечі в мене не було, як і не було помутніння в очах, тільки деякий час погано розплющувалися очі і трохи хворіли. Відчуття після операції у всіх індивідуальні. Через три години всякий дискомфорт в очах у мене пройшов. На наступний день після операції Оксана Ігорівна дала мені висновок, де було вказано 100% зір.

P.S. Велике дякую всім лікарям клініки МЦ «Офтальміка» - там працюють професіонали, які справді дають людям другий шанс на повноцінний зір."

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram