Найкращі сучасні процедури для омолодження обличчя: що дійсно варте уваги?

Жіноча краса завжди виступає предметом особливої уваги, захоплень, компліментів. Вона надихає, мотивує, спонукає людей творити та створювати. Краса як дар природи — плинне явище. Сьогодні Вам 30: шкіра обличчя підтягнута, свіжа, еластична, але вже з‘являються перші вікові зміни. Завтра Вам буде 40, 50 чи 60 років — і жінка захоче прикласти максимум зусиль для продовження своєї молодості та естетичного зовнішнього вигляду. Сучасний асортимент косметологічних процедур надзвичайно широкий і кожна красуня має можливість обрати ті методи омолодження, які стануть найрезультативнішими саме для неї. Ін‘єкційні та апаратні процедури, що підкріплені якісним домашнім доглядом дадуть безумовний омолоджувальний ефект.

З чого почати та що обрати? Можливо, уже варто провести RF-ліфтинг чи колоти ботулотоксин, записатись на біоревіталізацію або ж шукати пластичного хірурга для повної підтяжки обличчя, бо вже втрачено багато часу? Спробуйте почати з основ.

Плазмоліфтинг та мезотерапія

Ін‘єкційні процедури ефективно оновлюють шкірний покрив, розгладжують рельєф, усувають мімічні зморшки та стимулюють вироблення колагену та еластину. Завдяки підшкірному введенню при плазмоліфтингу — очищеної плазми крові, а при мезотерапії — мезо-коктейлю з амінокислот, мікроелементів та вітамінів ін‘єкції активізують свою роботу в шарах дерми. Мікропроколи при процедурі також грають важливу роль у покращенні циркуляції крові та регенерації верхніх шарів епідермісу. 

Лазерне шліфування

Радикальна апаратна процедура, що в прямому сенсі подарує Вам нову шкіру. Завдяки сучасним лазерним технологіям апарат глибоко омолоджує шкіру, повністю прибираючи мертві клітини епідермісу, стимулює вироблення колагену та еластину. Шліфування — це найкращий метод розв‘язання питань з нерівностями шкіри, шрамами, рубцями, слідами постакне та розтяжками. Після першої процедури оновлене обличчя має гладеньку на дотик шкіру, мінімальну кількість зморшок, рівний тон та зменшення проявів пігментації. Кожен день реабілітаційного періоду вартий результату! Більш детально про показання та переваги процедури можна дізнатися за посиланням: https://anacosmo.ua/uk/meditsinskaya-kosmetologiya/lazernaya-shlifovka-sutera-pearl/.

SMAS-ліфтинг

Сучасний апаратний метод, що дозволяє підтягнути овал обличчя, покращити пружність шкіри, досягти омолоджувального ліфтинг-ефекту. Назва процедури походить від однойменного СМАС-шару шкіри з яким працює апарат за допомогою ультразвукових хвиль. На глибинному рівні СМАС-шар являє собою тканини, що утворюють каркас для шкіри, підшкірно-жирової клітковини та м‘язів. Апарат визначає глибину цього шару у кожного пацієнта та стимулює його до скорочення і підтяжки за допомогою ультразвукових хвиль. Процедура безболісна та комфортна, а омолоджувальний ефект Вам буде гарантовано.

Апаратні та лазерні процедури для омолодження шкіри обличчя можна підібрати на будь-який смак та бюджет. Крім того, лікар зважає на індивідуальні особливості організму, больовий поріг, вікові потреби, буденні ритми, фізичну активність та підбирає максимально ефективні методики, що не порушують комфорт Вашого звичного життя.   

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram