Як доглядати за волоссям взимку?

Зовсім скоро на вулиці стане холодно і випаде перший сніг. Зиму вважають найскладнішим періодом для волосся. І якщо ви не хочете, щоб до весни воно стало сухим і млявим, необхідно правильно доглядати за ним.



Холод, сухе повітря в приміщенні і пронизливий вітер - всі ці фактори негативно впливають на волосся. Пам'ятайте, щоб зберегти волосся здоровим, в зимовий період особливу увагу треба приділяти догляду.

Правильно мийте волосся

У зимовий період найкраще використовувати шампуні без змісту сульфатів у складі, щоб убезпечити їх від пересихання. Це - головне правило догляду за волоссям взимку. Крім того, мийте тільки коріння волосся і шкіру голови - довжину спеціально намилювати не варто. Досить того, що по ній протече вода. Також не забувайте використовувати кондиціонер на основі олій і два рази на тиждень обов'язково використовуйте живильну маску.

Захищайте волосся

Не забувайте про головні убори, Користуйтесь захисними олійками для волосся. Холод негативно впливає на коріння волосся, а це може призвести до його випадіння.

Відвідуйте перукаря

Оскільки, взимку волосся ослаблене, раз на 6 тижнів вам необхідно підстригати кінчики. При цьому, зверніть увагу, що за наявності поламаних волосків, необхідно зробити і полірування волосся. Якщо цього не робити, волосся буде розшаровуватися по довжині і це, звичайно ж, відіб'ється на їх зовнішньому вигляді.

За матерілами http://zdorovia.com.ua
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram