Superhumans Center розпочав формування черги пацієнтів

Центр реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії у Львові готовий ще до відкриття розпочати працювати із майбутніми пацієнтами

Перший корпус Superhumans повноцінно запрацює навесні цього року — наразі клініка реновується. Тим не менше, проєкт вже готовий розпочати роботу із майбутніми пацієнтами. Щоб передати спеціалістам Superhumans свої документи та розпочати підготовку до ймовірного лікування у центрі, достатньо заповнити просту анкету на сайті www.superhumans.com.

Андрій Віленський, медичний директор Superhumans, пояснює, що робота із травмами війни — індивідуальна.

«Просто створити уніфікований протокол для, до прикладу, будь кого, хто потребує протезування кінцівок — можна, але це не наша філософія. Ми йдемо за пацієнтом, адже знаємо, що кожна травма має особливості і потребує персонального підходу. Бувають випадки, коли без попередньої роботи із психологами протезування немає сенсу. Чи коли людина вже із протезом, але без певного хірургічного втручання психологічне відновлення застопорилося. Травми війни вимагають комплексного підходу, зазвичай це довгий процес, куди долучено різнопрофільних лікарів, пацієнта та його близьких. Отже, чим раніше ми почнемо розбирати кожен індивідуальний випадок - тим більше допомоги ми надамо», — коментує Андрій Віленський.

Тож, щоб доєднатись до черги потенційних пацієнтів Superhumans, потрібно просто заповнити анкету за посиланням https://www.superhumans.com/patients

Команда центру зв’яжеться із автором анкети та розпочне необхідний діалог.

Нагадаємо, Superhumans Center — це сучасна клініка з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни у Львові. Зараз клініка перебуває на стадії реновації корпусів та відкриє свої двері уже навесні цього року. Усе для пацієнта в клініці буде повністю безкоштовним. В наглядову раду клініки увійшли перша леді України Олена Зеленська та міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram