Яких лікарів треба проходити регулярно для обстеження здоров’я?

Нам, сучасним людям, часто не вистачає часу на те, щоб як слід попіклуватися про себе та відповідно своє здоров’я. Ми відкладаємо ці найважливіші речі, адже в нас купа інших справ, які ми вважаємо найважливішими. Проте якщо виникають серйозні захворювання та важкі симптоми, потрібно терміново звернутися задля консультація онколога у Львові, де вам зможуть надати кваліфіковану допомогу. 

Гастроентеролог 

Часто проблеми з онкологією йдуть саме через неправильну роботу кишківника та порушеної системи нормального функціонування системи травлення. Адже саме в цих органах проходить основна робота нашого організму: вся їжа та напої, які ми щоденно поглинаємо, накопичується на стінках кишківника та не дає засвоюватися поживним елементам. Гастроентеролог допоможе виявити патологічні відхилення у роботи травної системи заздалегідь та порадити якісну систему очищення організму, а згодом направити до дієтолога або нутриціолога. Ці спеціалісти допоможуть вам розробити здорову систему харчування, яка здатна буде розв’язати проблеми з системою, а результат ви помітите через покращення загального настрою та відчуття активності, життєвої сили. Які захворювання конкретно лікує цей спеціаліст?

  • Запалення слизової оболонки шлунка, яке ще називають гастритом. Розповсюджена історія – це утворення виразок у шлунку, які викликають біль, дискомфорт, вираженість та інші проблеми. 
  • Хвороби кишківника, а саме хвороба Крона, виразковий коліт, синдром подразненого кишківника. 
  • Різноманітні печінкові захворювання: гепатити, цироз печінки, жирова хвороба та інші патології. 
  • Жовчовивідні захворювання. Наприклад, жовчнокам’яна хвороба. 
  • Бере участь у комплексному лікуванні ракових захворювань шлунка, кишківника, печінки та інших органів травної системи. 
  • Дисфункції панкреасу, а саме цукровий діабет, панкреатит та інші негативні стани входять в компетенцію лікування гастроентеролога. 

Уролог

Лікар-уролог допоможе діагностувати інфекційні захворювання сечостатевої системи, а також розпізнати розвиток патологічних відхилень, які часто впливають на порушення репродуктивної функції у чоловіків та можуть привести до раку. Інколи інфекційні захворювання позбавляють людину можливості народжувати дітей та назавжди роблять її неспроможною до створення сім’ї. Щоб не доводити до цього, важливо вчасно визначати розвиток захворювань, які часто проходять зовсім без симптомів. Саме тому захворювання, на лікуванні яких спеціалізується уролог, дуже небезпечні для здоров’я, тіла та загалом майбутнього людини. Сучасні технології лікування дозволяють вчасно запобігати розвитку цих негативних наслідків та робити це безболісно.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram