Що таке вразливість і як з нею працювати – брошура для лікарів

Команда Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» (USAID HRS) підготувала брошуру «Я знаю, що таке вразливість. Впевнені?» в рамках серії публікацій «Люди та людяність в охороні здоров’я».

Через війну особливо гостро постає питання вразливості. Кожен українець має свій досвід війни, свої втрати, свою вразливість: вимушений переїзд, психологічні і фізичні травми, економічна незахищеність, невизначеність майбутнього.

Як лікар може працювати зі своїми вразливостями та вразливостями пацієнта?

Ця брошура допоможе зупинитися на хвилинку, зануритися у свої почуття та проаналізувати власний досвідом, краще зрозуміти себе, своїх пацієнтів та колег. Побороти стереотипи щодо вразливості.

Всі психологічні та соціальні чинники такі ж важливі, як і фізичний стан людини. Слухати і чути людину, задавати питання, перевіряти власне розуміння та припущення - це ключові навички для цілісного підходу в охороні здоров’я.

Завантажити брошуру можна на сайті НСЗУ за посиланням.

Якщо ваш медичний заклад зацікавлений отримати друковані примірники брошури «Я знаю, що таке вразливість. Впевнені?», перейдіть за посиланням, щоб зробити замовлення.

Друк та пересилка матеріалів безкоштовні для вас та здійснюються за рахунок проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram