УЗД судин кінцівок, голови та шиї: діагностика судинних патологій

Внутрішнім м’язом, що забезпечує кровообіг є серце. По судинах здійснюється потік крові та лімфи. Різноманітні судинні патології можуть мати важкі наслідки, саме тому надзвичайно важливо їх діагностувати та лікувати на ранніх стадіях розвитку. У сучасній медицині найбільшою популярністю користується УЗД судин, яке забезпечує точну візуалізацію та не має протипоказань. Зробити УЗД судин у Львові можна в медичному центрі «Нікомед». В арсеналі лікарів є інноваційне діагностичне обладнання, що успішно пройшло сертифікацію та дозволяє швидко отримати максимально достовірні результати. 

Завдяки УЗ скануванню, досвідчений фахівець може виявити будь-які відхилення від норми, зниження прохідності судин та різні функціональні порушення. Скориставшись послугами клініки у Львові, можна зробити УЗД судин верхніх та нижніх кінцівок, судин голови та шиї. Обстеження не викликає болю чи дискомфорту у пацієнта, добре переноситься та може проводитися кілька разів (з метою контролю якості лікування). 

Ультразвукове сканування вен та артерій кінцівок

Техніка доплерографії має безліч переваг та допомагає оцінити швидкість кровообігу у судинах, вивчити особливості артерій та вен. Завдяки УЗД судин, можна виявити такі патології судинної системи:

  • Атеросклероз.
  • Тромбоз.
  • Варикозне розширення вен. 
  • Запалення внутрішніх оболонок артерій.
  • Звуженням просвіту судин.
  • Порушення периферичного кровообігу.

За появи таких симптомів як біль, важкість у ногах, на шкірі рук з’явилися трофічні виразки, порушення чутливості пальців (оніміння), судоми та набряки, слід зробити УЗД судин.

Дуплекс голови та шиї 

Дуплексне ультразвукове сканування магістральних, хребетних і сонних артерій, дозволяє виявити можливі патології судин та порушення кровотоку. Таке дослідження буде доречним за появи неврологічних симптомів: порушення зору та пам’яті, поява «мушок» перед очима, хитка хода, шум у вухах, важкість голови (особливо зранку). Ігнорування проблем зі здоров’ям може призвести до серйозних наслідків: розрив аневризми, критичні порушення кровообігу (інфаркт, інсульт), а також порушення когнітивних та поведінкових функцій. 

Записатися на УЗД судин та інших органів можна за посиланням на головну сторінку медичного центру «Нікомед» https://www.nikomed.lviv.ua/, у зручний для вас час. Сканування не потребує особливої підготовки, однак, за добу до обстеження слід відмовитися від куріння та алкоголю, обмежити прийом ліків, що впливають на серцево-судинну систему.

Ультразвукове дослідження судин голови та шиї дозволяє виявити такі патології: аномалії будови судин та тромбози, значне розширення просвіту (аневризми), порушення еластичності та пошкодження стінок, атеросклероз та ін. 

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram