Як підготуватися до вагітності: покроково

Завести дитину – це найважливіший крок у житті, які дорослі та відповідальні люди мають робити в максимально обізнаному становищі. Саме тому планування родини, з чим допомагає АРТКЛІНІК – це дуже популярна послуга. Все більше і більше людей починають ставитися до народження серйозно, не так, як це було раніше. 

Що робити перед вагітністю

Перед тим, як почати намагатися завагітніти, важливо впевнитися, що всі системи організму працюють злагоджено не тільки в жінки, але й в чоловіка. Як мінімум за один рік до спроб створити малечу бажано відмовитися від алкоголю, нікотину та інших шкідливих звичок, які вбивають людини зсередини та можуть значно зашкодити плоду. Проте є те, що ви можете почати робити прямо зараз без консультації лікаря:

  1. Поспілкуйтеся відверто зі своїм партнером та впевніться в тому, що у вас є повне розуміння один одного. Важливо, щоб обидва члени родини відчували належну підтримку та змогли з впевненістю сказати, що щасливі разом. Якщо між парою є певні непорозуміння, краще вирішити їх на самому березі: в цьому можуть допомогти сеанси з тим психотерапевтом, якому ви зможете довіритися або Духовним вчителем. Чудово було б протягом всього періоду підготовки до вагітності, а також під час виношування дитини продовжувати займатися з психологом. Люди звикли думати, що достатньо очистити своє фізичне тіло для того, щоб дитина народилася здоровою, проте це тільки половина шляху. Психологічне здоров’я – не менш важливий аспект. Всі ті непророблені програми підсвідомості, з якими матір виношує дитину, а потім родина буде її виховувати – просто перейдуть з покоління в покоління, якщо їх не вирішувати. Це може бути невпевненість в собі, невіра, сором, глибинна ненависть до життя та ще багато чого. 
  2. Коли ви досягли розуміння з партнером та ваші життєві вектори дивляться в один бік – ви можете вже зараз почати переходити на здоровий спосіб життя, якій вміщатиме в себе регулярні заняття спортом, перехід на рослинну та збагачену вітамінами та мінералами живу їжу, мінімізація стресу та збільшення гарного настрою. 
  3. Поміркуйте разом, як будуть розподілятися фінанси під час вагітності та після неї. Бажано, щоб чоловік взяв на себе таку відповідальність, адже жінці треба якомога менше хвилюватися про повсякденні складнощі життя та присвятити наступні місяці підготовки гармонізації свого внутрішнього стану, який має бути спокійним, щасливим та врівноваженим.

Кожен з членів родини має взяти на себе ту частину відповідальності, яка буде йому по силам та відображати роль у сім’ї. Чоловіку під час вагітності у жінки треба проявляти свої чоловічі якості: захищати кохану, турбуватися про неї та не давати в образу. Робити все для покращення її стану та зосередити увагу на досягненнях для щастя майбутньої родини. На сайті медичного центру ви знайдете всю необхідну інформацію про те, що потрібно робити для того, щоб народити здорову дитину та допоможуть вам в цьому висококваліфіковані лікарі з великим досвідом праці.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram